Vuokatti – Suomen monipuolisin lomakohde

Vuokatti on Finntriathlonin uusi tulokas. Millainen paikka Vuokatti oikein on?

Vuokatti on ympärivuotinen, Suomen monipuolisin lomakohde, joka hurmaa ainutlaatuisella vaarajonollaan, valloittavilla vesistöillään ja aktiivisella fiiliksellään. Tekemistä riittää vuoden jokaisena päivänä.

Vuokatissa koet todellisen talven tykkylumipuineen ja kevään tullessa vihreys herättää luonnon henkiin. Kesän valoisat yöt tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ja syksyn tullessa ruska pukee luonnon täysin uusiin väreihin. Metsän lempeä energia lataa akkusi hetkessä ja mieli herkistyy kauniin luonnon syleilyssä.

Kesäisin Vuokatin vaarat kutsuvat patikoimaan, maastopyöräilemään, melomaan ja nauttimaan järvimaisemista, kun taas talvella nautitaan luistavista laduista, upeista laskuista ja monipuolisesta aktiviteettitarjonnasta niin sisällä kuin ulkona.

Vuokatti tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden irrottautua arjen kiireistä ja antaa itselleen lupa levätä ja nauttia elämästä enemmän.

Vuokatti on valloittava sekoitus luonnon lumousta, aktiivisen liikkumisen riemua ja paikallisen vieraanvaraisuuden lämpöä. Vuokatissa jokainen hetki on mahdollisuus luoda unohtumattomia tarinoita, nauttia ystävien seurasta ja tuntea itsensä osaksi tätä lumoavaa maailmaa.

LISÄÄ VUOKATISTA

KISAAMAAN VUOKATTIIN