MAJOITUS JA MUUT PALVELUT VIERUMÄELLÄ

Vierumäen alueella on runsaasti tarjolla eri majoitusvaihtoehtoja: mökkejä, huoneita ja lomahuoneistoja. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto Vierumäen tarjonnasta tulitpa paikalle yhdeksi yöksi tai koko viikoksi ja olitpa liikkeellä yksin, perheen kanssa tai kaveriporukalla. Tutustu eri majoitusvaihtoehtoihin täällä.

Active Hours ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla on tarjolla monipuolisia liikuntatunteja joka päivä niin aikuisille, lapsille kuin perheille yhdessä.  Tutustu Vierumäen sivuilta tapahtumakalenterista monipuoliseen tarjontaan.

Uimahalli (kuntoallas, virkistysaltaat), aikuiset 12€, lapset 6€

Suppaus ja melonta ovat koko perheelle sopivia liikuntamuotoja, joiden parissa kiireet unohtuvat. SUP-lautojen sekä inkkarikanoottien vuokrauspiste toimii kesäisin Valkjärven rannassa.

Flowpark seikkailupuisto tarjoaa lukuisia erilaisia tehtäviä useiden metrien korkeudella. Tehtävät ovat yläköysiratoja sisältäen mm. heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja. Flowpark on tarkoitettu kaikenikäisille seikkailumielisille ja radoilla edetään jatkuvasti turvavaijeriin kytkettynä.

EXPO-ALUE

Kilpailukeskukseen, Urheiluhallin välittömään läheisyyteen nousee  Expo-alue.