OSALLISTUMISMAKSUT VUODEN 2024 KILPAILUUN

 14.2.-31.3.20241.4. – 17.7.202418.7. – 7.8.2024
Perusmatka100€120€140€
Perusmatka, joukkue160€180€200€
Sprinttimatka80€100€110€
Nuorten Supersprintti50€60€70€

 

Osallistumismaksuun sisältyy: turvalliset muulta liikenteeltä suljetut reitit, ajanotto, kilpailumateriaali (mm. uimalakki ja varustepussi), huolto kilpailun aikana ja maalissa, peseytymismahdollisuus Urheiluhallissa ja ruokailu Vierumäen uudessa Puhti-ravintolassa

Ilmoittautuminen suoritetaan ainoastaan järjestelmän kautta. Kerralla voi ilmoittaa vain yhden henkilön. Mikäli haluat ilmoittaa enemmän kuin 5 henkilöä, ota yhteys info(ät)finntriathlon.fi. Ryhmiä rekisteröidään kilpailuihin osallistujalimiittien puitteissa.

 

OSANOTON PERUUTUS, SIIRTÄMINEN JA TIETOJEN MUUTTAMINEN

Ilmoittautuminen on sitova, mutta osallistumismaksusta palautetaan 50%, mikäli peruutat osallistumisen 45 päivää ennen tapahtumaa.Tämän jälkeen osanottomaksua ei palauteta peruutustilanteissa edes lääkärintodistuksella. Mikäli haluat peruuttaa osallistumisen ja saada 50% palautuksen, lähetä pyyntö sähköpostitse ke 26.6.2024 mennessä osoitteeseen info@finntriathlon.fi.

Saat sähköpostiisi vahvistusviestin yhteydessä linkin, jonka kautta pääset muuttamaan tarvittaessa omia tietojasi (mm. yhteystiedot). Muutokset tehtävä ilmoittautumisajan puitteissa. Osallistumista ei voi siirtää/myydä toiselle henkilölle. Mikäli haluat siirtää Vierumäen osallistumisesi Joroisiin (samalle vuodelle), ota yhteyttä sähköpostitse (info@finntriathlon.fi) ennen Finntriathlon Joroinen tapahtuman ilmoittautumisajan päättymistä (10.7.2024). 

 

MAKSAMINEN

Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeen kautta onnistuu vain pankkitunnuksilla tai luottokortilla, jolloin maksu suoritetaan järjestelmään ja se kirjautuu automaattisesti suoritetuksi. Jos sinulla ei ole käytössäsi verkkopankkia/-tunnuksia tai sinulla on muuta huomautettavaa ilmoittautumisessa, ota yhteyttä info(ät)finntriathlon.fi.

Onnistuneen ilmoittatumis- ja maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Säilytä viesti itselläsi, sillä sitä kautta pääset itse muuttamaan mm. yhteystietojasi.

MUUT ERILLISET MAKSUTAVAT

Liikuntaetumaksaminen on mahdollista 1.3. alkaen