Varkaus City Triathlon 14.6.2024

Kesä 2024 tuo mukanaan uutuustapahtuman – Varkaus City Triathloniin! Tämä matalan kynnyksen kokeilukilpailu kilpaillaan Varkauden keskustassa perjantaina 14.6.2024 klo 17 alkaen.

Tarjolla on sarjoja kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille. Lapset ja nuoret saavat mahdollisuuden kilpailla oman ikäryhmänsä kanssa. Lisäksi tarjolla on Kokeile Triathlonia -sarja niille aikuisille, jotka haluavat haastaa itsensä ensimmäistä kertaa triathlonissa. Voit myös kokea tiimityön voiman osallistumalla yritysten ja yhteisöjen väliseen joukkuekilpailuun.

Varkaudessa ei tarvitse poistua kaupungista nähdäkseen Saimaata. Lyhyt uinti tapahtuu Pirtinvirrassa, joka virtaa läpi Varkauden keskustan. Pyörää päästään ajamaan ainutlaatuisena kortteliajona Päiviönsaaren kaduilla. Juoksussa puolestaan pääset nauttimaan Kämärin ulkoilualueen vehreistä maisemista ja Ämmäkosken kuohuista.

Merkitse tapahtumapäivä kalenteriisi, valitse sopiva sarja ja tule mukaan kokemaan unohtumaton triathlonelämys! Varkaus City Triathlon toimii hyvänä kauden avauksena, josta on hyvä jatkaa Finntriathlon-tapahtumien pariin.