HANHELA JA HUKKA FINNTRIATHLON VIERUMÄEN YKKÖSET

Finntriathlon Vierumäellä yhteensä 600 triathlonistia nautti aurinkoisesta kesäsäästä lauantaina. Miesten perusmatkalla nähtiin tiukka kamppailu voitosta, jonka vei lopulta NT triahtlonin Samu Hanhela. Hän käytti 1500 metrin uintiin, 40 km pyöräilyyn ja 10 km juoksuun aikaa 2.01,21. Turun Urheiluliiton Kim Harju oli toinen ajalla 2.03,27 ja TriVAteamin Lassi Okka kolmas ajalla 2.06,15.

– Kunto on nousemaan päin, kun Lahden MM-kisat lähestyvät. En kevennellyt tähän kisaan lainkaan, vaan takana on kova harjoitusviikko. Siihen nähden kulki hyvin, Hanhela kommentoi.

Naisten perusmatkan nopein oli TriathlonSuomen Minttu Hukka ajalla 2.11,23. Seurakaveri Maisa Tuliniemi oli toinen (2.13,30) ja Helena Knaapi kolmas ajalla 2.16,28.

Triathlon

– Kilpailu sujui mukavasti ja sain ratkaistua voiton juoksuosuudella, kommentoi toisen peräkkäisen voiton Vierumäellä napannut Minttu Hukka.

Vierumäellä kilpailtiin myös sprinttimatkoilla, joiden nopeimmat olivat Koiviston Iskun Jarmo Rissanen sekä 4speed Triathlon Teamin Aira-Maarit Mantsinen.

Nuorten supersprinteissä nähtiin tiukkoja kamppailuja. Päivän nopeimmat olivat 17-vuotiaiden sarjoissa kisanneet Turun Urheiluliiton René Vuorio ja X-tri Lahden Nenna Mäkinen.

Kilpailun tulokset