ELECTROFIT JA FINNTRIATHLON JULKAISEVAT UUDEN YHTEISEN VALMENNUSRYHMÄN

Suomen johtava kestävyysvalmennusyritys Electrofit ja Finntriathlon ylpeänä esittelevät Electrofit x Finntriathlon -triathlonryhmän.

Electrofit x Finntriathlon -ryhmän toiminta starttaa 5.2.2024, ja se jatkuu kesäkuun 2024 loppuun. Ryhmän vetäjinä ovat mm. suomalaisen triathlonin elävä legenda Magnus Lönnqvist, palkittu uintivalmentaja Sebastian Dannberg, HelTrin triathlonvalmentaja Kirsi Päiväniemi sekä kokenut valmentaja Antti Hagqvist.

”Triathlonryhmälle oli jälleen olemassa selkeä tarve, ja yhteistyössä kahden vahvan brändin kesken saadaan lajia hyvin esille ja luodaan harjoitteluun jälleen uusia tasoja”, Electrofitin perustaja Simo-Viljami Ojanen kommentoi.

yhmän toiminnan keskiöissä talvikauden aikana ovat neljä yhteistä harjoitusta, sekä sen ympärille osallistujille Electrofit Spark -järjestelmään rakennettu harjoitusohjelma. Myöhemmin keväällä harjoituksia tehdään pääkaupunkiseudun triathlonpyhätöissä ulkona.

Ryhmän yhteistreenit eivät ole pelkkiä harjoituksia, vaan niissä on kaikissa mukana valmennuksellinen teema, jonka tavoitteena on opettaa osallistujia syvällisemmin lajin harjoittelun pariin.

Esimerkiksi kevään aikana kaikkien osallistujien uinnista tehdään videoanalyysi, jonka perusteella tulee jokaiselle palautetta omasta uinnista. Harjoituksissa seurataan kunnon kehittymistä kontrolliharjoittein jatkuvasti ja opetellaan lajien fyysisiä ja teknisiä hienouksia.

Ryhmän harjoitteet mahdollistavat eritasoisten osallistujien mukaan tulemisen, johtoajatuksena harjoittelussa on käyttää keskimäärin viikoittain harjoitteluun 5–7 tuntia aikaa. 

Ryhmään on vielä paikkoja avoinna.

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET

Electrofit on Suomen johtava kestävyysurheiluun valmennuspalveluita tarjoava yritys. Electrofit tarjoaa yksilö- ja ryhmävalmennusta ja huippuvalmentajia niin maastohiihdossa, juoksussa, uinnissa, pyöräilyssä kuin triathlonissakin.

Finntriathlon on Suomen perinteisin ja suurin triathlontapahtumien järjestäjä. Ensimmäinen Finntriathlon järjestettiin Joroisissa 1983.