TWENTYFOUR FINNTRIATHLONIN KUMPPANIKSI

Twentyfour ja Finntriathlon ovat sopineet yhteistyöstä Finntriathlon-tapahtumiin vuodeksi 2024.

Vaatebrändi Twentyfour on tehnyt Finntriathlonin ja The Home of Sportsin kanssa yhteistyösopimuksen, jonka myötä Twentyfour toimittaa kaikki Finisher- ja staff-paidat kesän Finntriathlon-tapahtumiin. Brändi on myös esillä Finntriathlon-tapahtumissa ja muissakin The Home of Sports -tapahtumissa.

Mikä Twentyfour?

Twentyfour on vuonna 2006 perustettu norjalainen perheyhtiö Kristiansandista. Twentyfour on yksi Skandinavian nopeimmin kasvavista urban outdoor -vaatebrändeistä. Twentyfourin mallistossa yhdistyvät hillityn tyylikkäät väriyhdistelmät, vaatteiden teknisyys sekä hyvältä tuntuvat laadukkaat materiaalit. Valikoimasta löytyy vaatteita niin kevyeen ulkoiluun, retkeilyyn sekä arkikäyttöön.

Kaikki Twentyfour-vaattet ovat suunniteltu ja kehitetty Norjassa, ja ne ovat saaneet vaikutteita skandinaavisesta elämäntyylistä, luonnosta ja sääolosuhteista. Twentyfour panostaa kestävään kehitykseen sitoutumalla edistämään vastuullisia liiketoimintatapoja toimitusketjuissa.

Twentyfour on toiminut Suomessa vuodessa 2023 ja brändin tuotteita on saatavilla eri paikkakuntien johtavista urheiluliikkeistä.

TWENTYFOURIN NETTISIVUT