Junioritiimi

Valmistatuminen kisakauteen Sportyfeel-tuotteiden avulla

Terveellinen ja monipuolinen ruokavalio tulee olla niin nuorilla kuin aikuisillakin triathlonharrastajilla kunnossa. Pitkissä harjoituksissa tai silloin kun harjoitellaan usein, on myös harjoituksen aikana huolehdittava riittävästä niin nesteen kuin energian saannistakin.  Myös Junioritiimiläisillä päivät ovat usein pitkiä, koska ennen koulupäivää tai heti sen jälkeen on treenit. Tällöin on kätevää napata reppuun muiden välipalojen lisäksi Sportyfeel-tuotteita, joiden avulla saa pidettyä energiatasot korkealla, treenit tehokkaina ja treenin jälkeen nopeasti hyvälaatuista energiaa palauttamaan treenistä.

Junioritiimin Reetta kiteyttää hienosti kokemuksensa Sportyfeel-tuotteista: “Sportyfeelin tuotteet auttavat palautumaan hyvin treeneistä tuotteiden sisältämien hyvien ravintoaineiden takia. Tuotteiden maku on erittäin hyvä ja luonnollinen. Palautusjuomat ovat henkilökohtainen suosikkini. Urheilujuoma tukee kovaa suoritusta energiaa antaen ,sitä tuleekin erityisesti käytettyä kovissa harjoituksissa sekä kisoissa. Palautusjuoma puolestaan muun muassa proteiinin avulla auttaa palautumaan kovista harjoituksista sekä leiristä. Tuotteet tukevat erinomaisesti harjoittelua, sillä maku ja tuotesisältö ovat kohdillaan!”

Myös Ritalla on samantyylisiä käyttökokemuksia: “Sportyfeel tuotteet ovat olleet mukana arjessani joka päivä. Pyrin saamaan mahdollisimman hyvän ja nopean palautumisen treenin jälkeen ja se onnistuu  saamillani tuotteilla, etenkin palautusjuomat ovat olleet ykkösjuttu! Treeneihin otan mukaan aina juomista ja laitan veden sekaan usein myös Sportyfeel-urheilujuomajauhetta. Proteiinipatukat ovat helppoja eväitä kouluun ja harjoituksen jälkeen. Sportyfeel tuotteet ovat toimivia, mutta ennen kaikkea hyvänmakuisia! Merkki onkin tuttu jo aikaisemmilta vuosilta.”

“Käytän sportyfeelin tuotteita treeneissä kuin kisoissakin. Tuotteilla voi tankata hyvin ennen treeniä, treenissä ja treenin jälkeenkin. Ennen pitkää treeniä otan geelin ennen lähtöä. Mukaan nappaan pari proteiini patukkaa ja muutamat geelit. Ne on helppo pitää mukana ja käytännöllisiä. Molemmista saa hyvin energiaa ja jaksaa paremmin kun on tankannut. Geelejä käytän myös kisoissa, koska ne on nopeita ottaa ja niistä saa hyvin energiaa. Palautumiseen käytän Sportyfeelin -palautusjuomia joiden olen huomannut myös toimivan.” komppaan tyttöjä Olli-Pekka.