Uutiset

Yrittäminen vai onnistuminen?

16.03.2017

Muistatte varmaankin viime elokuulta nuoren miehen, joka teki Tahkolla täyden matkan triathlonin astetta haasteellisemmin? Uinti ilman märkäpukua ja koko pyöräilyosuus armeijan vaihteettomalla pyörällä ja maalissa ajassa 14.33? Tempun suoritti Juha Riikonen, jolla on ollut muutenkin tapana haastaa itseään hieman erikoisimmissa urheilusuorituksissa. Ja näyttää vahvasti siltä, että ultrapitkiä suorituksia on luvassa jälleen tulevana kesänä, sillä Juha aikoo yrittää 3*täyden matkan suorittamista! Tämänhän tarkoittaa 11,4km uintia, 540km pyöräilyä ja 126,6km juoksua. “Ei mitään järkeä” ja “ei tule onnistumaan”, ovat varmasti hyvin monen ensireaktioita asiaan.

Juha lähestyi asiassa Finntriathlonia ja kysyi, voisiko suorituksen tehdä Tahkolla siten, että urakkaan budjetoitu 3*16h aikaraja täyttyisi samaan aikaan kuin täyden matkan maali sulkeutuu eli lauantaina klo 24.00? Totesimme, että ajatus ja tavoite ovat niin kunnianhimoisia ettemme voi kieltäytyä. Näin ollen haluamme olla vahvistamassa ajatusta siitä, että omien rajojen ja unelmien tavoittelu on erittäin arvostettavaa huolimatta siitä tulevatko ne toteutumaan sellaisenaan tai osittain. Kaikilla on oikeus tavoitella sen kokoisia suorituksia, jotka ovat omasta mielestä juuri niitä oikeita. Omat tavoitteet voivat olla triathlonissa kaikkea sprinttimatkan ja kolmoistäpärin välistä, mutta yhtä arvokkaita.

Juha pitää matkasta kohti Tahkoa blogia Yhteisöunelmille- sivuilla, joten käykäähän lukemassa tarkemmin projektin taustoista ja tarkoituksesta. Tahkon Tripla 2017