Uutiset

Tärkeänpaikanleiri mahdollista jo 20 osallistujalle

13.02.2017

Finntriahlonin ja Finntriathlon Masters Ry:n yhteinen hyväntekeväisyysprojekti Tärkeänpaikanleiri on saanut hyvän alun. Jo leirille ilmoittautumisen auetessa, voimme taata 20 lapsen/nuoren osallistumisen leirille.

 

Tavoite ja toteutus

Kunnianhimoisena tavoitteenamme on järjestää kesäkuun viimeisellä viikolla Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä vähintään 50 lapselle 2 vuorokauden mittainen lasten triathlonleiri. Leiri alkaa alkuiltapäivästä pe 30.6 ja loppuu iltapäivällä sunnuntaina 2.7.

Leiri on suunnattu 10-15 -vuotiaille lapsille ja nuorille ja on osallistujille ilmainen. Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Pääsyvaatimuksena leirille on oma kiinnostus liikkumiseen ja lajiin, 25m uimataito, mielellään mahdollisuus ottaa pyörä mukaan leirille sekä se, että pystyy toimimaan (ja yöpymään) ilman vanhempien apua. Ilmoittautuminen leirille alkaa ystävänpäivänä 14.2.2017 klo 18.00. Katso lisätiedot Tärkeänpaikanleirin -sivulta

Ilmoita lapsi/nuori mukaan tämän linkin kautta

Varojen kerääminen

Lauantaina 11.2.2017 järjestimme Tärkeänpaikanleiri -seminaarin Vantaan SuperParkissa sekä hyväntekeväisyyshuutokaupan Velo & Oxygen liikkeen avajaisten yhteydessä. Haluamme kiittää kaikkia seminaariin osallistuneita sekä erityisesti seminaarin puhujia Alex Stubb, Ville Köngäs sekä Antti Hagqvist sekä kumppaneitamme SuperPark, Canon ja Pohjolan Mylly.

Illalla huutokaupattiin Suunnon lahjoittama Spartan kello sekä Bioracerin lahjoittama kilpailuasu, jotka olivat Alex Stubbin käytössä Konassa 2016. Kaisa Lehtonen osoitti suurta yhteisöllistä triathlonhenkeä lahjoittamalla huutokauppaan voitokkaassa Etelä-Afrikan Ironmanissa käyttämiään varusteita (kengät, kilpailuasu, finisher-paita ja takki). Lisäksi huutokaupattiin 2 kpl virallisia Kona2016 julisteita. Hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotto oli 2270€.

Seminaari- ja huutokauppatuottojen jälkeen vähintään 20 lapsen leiri Vierumäellä on turvattu ja avaamme 14.2. klo 18 sen verran paikkoja ilmoittautumiseen. Lisäpaikkoja avaamme sitä mukaa kun saamme kerättyä varoja.