Uutiset

Megaman-hyväntekeväisyystempaus 2015

23.08.2015

Sportyfeel Finntriathlon Tahkon oheistapahtumana oli jo toista vuotta peräkkäin Megaman. Tänä vuonna Megamaniin osallistui idean isä “Megamanien Eino Makunen” Jaakko Mattila, Juri Haverinen sekä Juha Nurmela. Miehet urakoivat viikon aikana kolme täyspitkää triathlonia: 3,8km uintia, 180km pyöräilyä ja 42,2km juoksua. Miksi?

Megamin taustalla on hyväntekeväisyys. Tänä vuonna kerättiin rahaa Oma Syöpäsäätiön kautta sekä innostettiin ihmisiä liittymään Kantasolurekisteriin. Lauantaina, viimeisen suorituksen jälkeen, huutokaupattin Megamanien numerot ja varat ohjattiin suoraan keräykseen, jonne on tähän mennessä lahjoitettu tempauksen vuoksi jo 5200€ ja keräys jatkuu vuoden loppuun saakka. Voit käydä tekemässä oman lahjoituksesi ja lukemassa lisää Syöpäsäätiön sivuilla.

Juha Nurmela lupaa juosta yhden maratonin jokaista kymmentä Kantasolurekisteriin liittynyttä kohti. Testaa soveltuvuutesi luovuttajaksi osoitteessa www.sovinkoluovuttajaksi.fi ja anna Juhalle hyvä syy juosta lisää maratoneja!

Lisää Megamanien viikosta Tahkolla voi käydä lukemassa täältä ja ihastella samalla niin kuvia kuin videoitakin matkan varrelta.

Megamanit ovat antaneet jo lupaksensa olla ensi vuonna jälleen mukana ja haastavat mukaan lisää triathlonisteja mukaan!