Uutiset

Ilmoittautuminen Liikuntaetu -maksutavalla

21.11.2018

Vuosien varrella meiltä on kysytty paljon mahdollisuudesta maksaa osallistuminen liikuntaeduilla. Haluamme reagoida palautteeseen ja vastata kysyntään lisäämällä maksuvaihtoehdoksi myös liikutaedut. Tästä päivästä eteenpäin voit hyödyntää Finntriathlon-tapahtumiin ilmoittautumisissa ePassi, Eazybreak ja Smartum -liikuntaetuja. Katso tarkemmat toimintaohjeet alta:

Maksaessasi ilmoittautumisen liikuntaetu -maksutavalla hyväksyt seuraavat säännöt:
Ilmoittautumisesi vahvistetaan järjestäjän toimesta vasta, kun ilmoittautumismaksu on kokonaisuudessaan maksettu. Järjestäjä poistaa maksamattomat ilmoittautumiset osallistujalistoilta ilman eri ilmoitusta, kunnes maksu on kokonaisuudessaan suoritettu.
Liikuntaetujen käyttäminen on henkilökohtaista, eikä niitä voi muuttaa rahaksi. Liikuntaedulla maksettua osallistumisoikeutta ei voi siirtää toiselle henkilölle, eikä peruutustilanteessa rahaa palauteta. Osallistumisoikeutta ei voi siirtää seuraavalle vuodelle.

Liikuntaetu -maksutapa koskee ainoastaan uusia ilmoittautumisia.

Ilmoittaudu käyttämällä seuraavalla sivulla kampanjakoodia: liikuntaetu
Ilmoittautumisesi jälkeen suorita maksu järjestäjälle kokonaisuudessaan viipymättä valitsemallasi maksutavalla.

Tarvittaessa ota yhteyttä [email protected] 

Maksutavat ja maksuohjeet:

 • ePassi
  • Hae käyttökohde ”Finntriathlon” ja suorita osallistumismaksusi kokonaisuudessaan palvelun kautta. Kirjoita palvelunkuvaukseen nimesi ja tapahtuma, mihin ilmoittaudut.
 • Eazybreak -liikunta
  • Käytä maksussasi toimipaikkakoodia: Z758 ja suorita osallistumismaksusi kokonaisuudessaan palvelun kautta.
 • Smartum
  • Smartum Saldo -verkkomaksu: Hae käyttökohde ”Finntriathlon” ja suorita osallistumismaksusi kokonaisuudessaan palvelun kautta. Kirjoita viestikenttään nimesi ja tapahtuma, mihin ilmoittaudut.
  • Smartum Liikuntaseteli: Postita viipymättä osallistumismaksuasi vastaava summa allekirjoitettuja Smartum Liikuntaseteleitä toimistollemme osoitteeseen:
   Finntriathlon Oy
   Mutalantie 1
   79600 Joroinen

Mikäli maksat yllämainitulla maksutavalla vain osan osallistumismaksustasi ja haluat suorittaa loppusumman laskulla, ilmoita laskutustietosi [email protected].
Muita liikuntaetu-maksutapoja (mm. Sirulliset maksukortit) emme ota vastaan.