Uutiset

Finntriathlon Vanajanlinna kiittää ja kumartaa

11.06.2017

Lauantai oli huikean aurinkoinen ja iloinen triathlonpäivä kauniissa Vanajanlinan ympäristössä ja kiitos siitä kuuluu teille osallistujat sekä myöskin muut paikalla olleet perheenjäsenet, huoltajat ja kannustajat!

Jos ruokahalu kasvoi syödessä ja kisakalenterissa on yhä tilaa hyville tapahtumille,
surffaile ilmoittautumislomakkeellemme, täytä ilmoittautumistietosi, valitse haluamasi tapahtuma, matka ja sarja.

 

PALAA TAPAHTUMAN TUNNELMIIN

Tulokset. Kilpailun tulokset ovat katsottavissa Finnresultsin sivuilta. Vanajanlinnan tulokset ovat samalla myös tilanne #Kerääkokosarjan osalta.

Valokuvia ja livevideoita. Kilpailun aikana tehtiin Finntriathlon Facebookissa livevideoita, haastatteluja ja päivityksiä, jotka on katsottavissa myös jälkikäteen. Sinne on tulee sunnuntain aikana myös Bullseye Photography / Teemu Ojapalo ottamia valokuvia, joita saa käyttää ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Ethän rajaa vesileimaa pois ja muistat mainita kuvaajan @BullseyeTeemu

Maaliintulokuva omaksi. Kunnonkuvaaja oli ottamassa jokaisesta maaliintulijasta valokuvan. Kuvat ovat katsottavissa ja tilattavissa omaksi Sportskuvat.fi kautta 15€ hintaan.

Jaa omat tunnelmat. Jakaessasi omia kuviasi ja kisaraportteja somessa, muistathan tägätä meidät mukaan ja/tai käyttää #finntriathlon, jotta kaikki kanssakulkijat löytävät sinut ja tarinasi