Tahko 10.8.2019

Majoitus ja muut palvelut

Tahkolla ei petipaikat lopu kesken! Alle kilometrin päässä kilpailualueelta löytyy runsaasti eri tyylistä majoitusta jokaiseen makuun: hotellihuoneita, huoneistoja ja mökkejä. Sopiva majoitus löytyy tulitpa sitten yksin, isolla porukalla, perhelomalle tai lemmikit mukana. Elokuussa on kesä parhaimmillaan ja koululaisten lomakausi mahdollistaa perheellisten viipymisen Tahkolla pidemmänkin aikaa.

Majoitustarjoukset Finntriathlonisteille (vuoden 2018 hinnat, päivitykset mahdollisia):

TAHKO CHALET 

  • 4-henkilön Vietti huoneisto 350 € / 2vrk ja 450 € / 3vrk
  • 4-henkilön Ukko huone 350 € / 2vrk ja 450 € / 3vrk
  • 2-henkilön Ukko huone 250 € / 2vrk ja 310 € / 3vrk
  • 8-henkilön Golden Resort paritalohuvila 390 € / 1vrk, 550 € / 2vrk ja 650 € / 3vrk
  • 8-henkilön Golden Resort huvila 490 € / 1vrk, 750 € / 2vrk ja 890 € / 3vrk

Hinnat sisältävät liinavaatteet ja loppusiivouksen.
Varaukset ja tiedustelut: info(at)goldenresort.fi tai puh. 017 483 210

TAHKO SPA HOTEL

Golf Apartment 3 hlöä             2vrk            40,00 €/hlö /vrk
3vrk            35,00 €/hlö /vrk

Vuori Apartment 4 hlöä           2vrk            35,00 €/hlö /vrk
3vrk            30,00 €/hlö /vrk

Junior Suite 2hlöä                    2vrk             70,00 € /hlö /vrk
3vrk             65,00 €/hlö /vrk

Standard Suite 4hlöä               2vrk             45,00 € /hlö /vrk
3vrk             40,00 €/hlö /vrk

Superior Suite 6 hlöä               2vrk             40,00 € /hlö / vrk
3vrk             35,00 € /hlö /vrk

Tarjous on voimassa tapahtumaviikonloppuna, hinnat edellyttävät täysiä majoituspaikkoja / huoneisto.
Hintoihin sisältyy 2 vrk:n majoitus Tahko Spa Hotellissa, yksi kylpylälippu/hlö sekä liinavaatteet ja loppusiivous.

Varaukset ja tiedustelut: sales(at)tahkospa.fi tai puh. 0600 550 147

BREAK SOKOS HOTEL TAHKO

Hinnat omistajille alk. 108 € / 2hh / vrk kun varaat suoraan netistä www.sokoshotels.fi

 

KESKUSVARAAMO TAHKOcom
Katso kaikki triathlonviikonlopun majoitushinnat tästä linkistä.

 

Ravintolapalvelut ja kaupat Tahkolla

Kilpailun osallistumismaksuun sisältyy kisan jälkeinen ruokailu Break Sokos Hotel Tahkon Hillside -ravintolassa, aivan maalialueen vieressä klo 12-23 (klo 21-23 lautasannoksina) välisenä aikana. Ruokailemaan pääsee osallistujarannekkeella, mutta myös kannustusjoukot ovat tervetulleita mukaan, hinta 12,90 € / lapset 8,90 €.
Hotellin aamiainen on kisapäivänä tarjolla klo 6-10 ja hinta on hotellin ulkopuolisille asukkaille 15,50 € / henkilö tai 4 hengen aamiaispakettina 52 €.

Tahkon ruokaravintoloista lounasta tarjoilee myös muun muassa rantaa pitkin kulkevan juoksureitin Tahkon puoleisessa päässä sijaitseva Ravintola Kaisla. Kisavieraita palvelee myös Ravintola Ukkotahko

Perjantai-illan tankkauksen voi halutessaan hoitaa Break Sokos Hotel Tahkon ravintolassa, jossa on normaalin tarjonnan lisäksi tarjolla erityisesti kilpailijoille suunnattu Pasta buffet klo 16-21 välisenä aikana. Hinta 12,90 € / henkilö.

Ruokaravintoloitahan Tahkolla riittää ja niiden kaikkien aukioloajat voit katsoa kätevästi tästä.

Tahkon alueella palvelee kaksi ruokakauppaa, Sale -lähikauppa sekä K-Market Tahkon Tähti. Break Sokos Hotel Tahkon aulassa on lisäksi Nilsiän Apteekin palvelupiste. Katso kauppojen aukioloajat tästä >>

Oheisohjelmaa koko perheelle

Yksi lasten suosikkipaikoista on Tahkon Lähiliikuntapuisto Tahko Spa Hotellin vieressä eli parinsadan metrin päässä tapahtumakeskuksesta, ja myös juoksureitin varrella. Puistosta löytyy iso leikkipaikka pomppumattoineen ja vaijeriliukuineen, sekä erilaisia pelikenttiä sekä Frisbeegolfrata. Myös Tahko Spa Hotellista löytyy tekemistä lapsille, mm. ratavalliautomatiikalla varusteltu keilarata sekä monipuolinen kylpylä ja lasten leikkihuone. Kylpylä on avoinna joka päivä klo 12-20 (tarkista aukiolo Spasta). Myös Break Sokos Hotel Tahkon ravintolan yhteydessä on leikkihuone.

Aktiviteettikeskus Tahko Farmille puolestaan voi mennä paitsi omatoimisille eläintenhoitokierroksille, myös ajelemaan minimönkkäreillä tai  issikkavaelluksille.

Vesille tai maastoon mielivät voivat vuokrata SUP -lautoja ja maastopyöriä tapahtumakeskuksen vieressä olevasta SkiMac Promenade -vuokraamosta, jonka yhteydessä olevassa shopissa kannattaa pistäytyä tekemässä löytöjä vapaa-aikaan ja urheiluun.

Tahkon uimaranta sijaitsee Tahkolahden pohjukassa, T1/T2 -alueen vieressä. Viihtyisällä rannalla on pukukopit, nuotiopaikka, huvimaja sekä mm. leikkipaikka lapsille. Kisapäivänä uimaranta on osittain rajattu uintiosuuksien ajan klo 8.00-13.00, mutta muutoin se on vapaasti kaikkien käytettävissä. Uimarannalle kulkeminen tapahtuu joko Tahkon siltaa tai rantatietä pitkin, kuitenkin niin että juoksuosuudella oleville kilpailijoille annetaan reilusti tilaa noin klo 13.30 alkaen. Huomioithan tämän liikkuessasi rannalle ja takaisin.

Kanootteja ja kajakkeja voi kysellä vuokralle uimarannan vieressä olevasta Ketunpolku Safareiden toimistolta sekä Tahko Safareilta, joilta molemmilta löytyy paljon muutakin tekemistä sekä vuokravälineitä, mm. mönkijöitä.

Iltabileet

Jo perinteeksi muodostuneet, legendaariset iltabileet juhlitaan Piazzalla, jossa ohjaksiin tarttuvat energinen bilebändi Booster sekä Eeverest Dj. Osallistujarannekkeella sisään pääsee veloituksetta, muutoin lipun hinta on 10 €. Lipunmyynti alkaa ovella klo 21. Bileet jatkuvat pitkälle aamuyön tunneille saakka.

Tiesulut ja poikkeavat liikennejärjestelyt

Pyöräilyosuuden turvallisuuden takaamiseksi pyöräilyreitti on suljettu muulta liikenteeltä. Pyöräilyreitti lähtee Tahkonlahdelta Varpaisjärven suuntaan ja takaisin. Reitin varmistuessa ja lupaprosessin edetessä asiasta tiedotetaan kilpailijoita sekä alueen asukkaita ja kesämökkiläisiä.
Vuoden 2018 kartta kiertoteistä ja lisää tietoa poikkeavista liikennejärjestelyistä löytyy Finntriathlon-Tahko_Liikenteen-poikkeusjarjestelyt-2018.

Expo-alue

Kilpailualueelle tulee kattava expoalue, jossa paikalla on sekä Finntriathlonin yhteistyökumppaneita, että muita välinevalmistajia.
Haluatko expoon näytteilleasettajaksi?Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!