Levi 28.7.2018

Majoitus ja ravintolapalvelut

Levin matkailukeskuksen alueella on runsaasti eri majoitusvaihtoehtoja myös kesäsesongin aikana. Mikäli haluat majoittua kilpailun keskipisteessä, valintasi on virallinen kisahotellimme Panorama. Muita alueen majoitusvaihtoehtoja on helposti varattavissa osoitteessa www.levi.fi. Ravintoloiden kesäaukioloajat kannattaa tarkistaa paikan päällä.

 

Saapuminen Leville

Kilpailukeskuksen osoite: Tunturitie 205, 99130 Levi.  Kaikille kilpailijoille pakollinen kilpailuinfo pidetään perjantaina 27.7.2018 klo 20 hotelli Panoramassa. Kilpailijoiden pysäköintialue Hotelli Panoraman piha-alueella.

Levi Outdoor Fest

Extreme Finntriathlon Levi päättää Levi Outdoor Fest -viikon myös vuonna 2018. Outdoor Fest tarjoaa liikkujille niin erilaisia kilpailuja (maastopyöräily, juoksu, triathlon) kuin liikunnallisia aktiviteettejakin. Tapahtumapassilla pääset helpoiten nauttimaan koko Levi Outdoor Festin liikunnallisesta huvipuistosta.

Expo-alue

Kilpailualueelle tulee kattava expoalue, jossa paikalla on sekä Finntriathlonin yhteistyökumppaneita, että muita välinevalmistajia.
Haluatko expoon näytteilleasettajaksi?Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!