Levi 27.7.2019

Tervetuloa Leville!

 

Extreme Finntriathlon Levi on tarjonnut jo neljän järjestetyn tapahtuman verran sopivasti enemmän haastetta kuin perinteiset triathlonkilpailut. Tapahtumassa yhdistyvät hittilajit triathlon ja polkujuoksu ja se haastaa kokeneemmatkin kestävyyskuninkaat ja -kuningattaret äärirajoille – toki Levin maisemat antavat myös nautiskelijoille todellisen elämyksen. Leville kannattaa tulla pidemmäksikin aikaa. Vuoden 2019 tapahtumalle on sovittu alustava päivämäärä, mutta Finntriathlon Levin ajankohta ja toteutuminen riippuu Levi Outdoor Festin järjestelyistä. Ilmoitamme mahdollisimman pian tapahtuman ajankohdan ja ilmoittautuminen Leville alkaa sen jälkeen.

Uintiosuudella voit kokea tunturipurojen raikkautta, sillä kirkasvetinen Immeljärvi sijaitsee Levitunturin ja Kätkätunturin syleilyssä. Jo uidessasi saat ensipuraisun tapahtuman uniikista ja karusta fiiliksestä.

Pyöräilyreitti uudistuu hieman, mutta myös tänä kesänä maisemat hakevat vertaistaan! Pitkän matkan pyöräilyreitti kiertää Ylläkselle, missä ajetaan Ylläksen maisematie.
T2-alue sijaitsee aiemmista vuosista poiketen Levi Hotel Span alueella.

Juoksuosuus on polkujuoksua aidoimmillaan, kun reitti kiertää mm. legendaarisen Kätkätunturin vaellusreitin sekä nousee pitkin maailmancupin pujottelurinnettä kohti Levin huippua Palovartijan majalle. Viimeiset kilometrit lasketellaan Lapin lumouksesta nauttien Levi Hotel Span alueella sijaitsevalle maalialueelle.

Extreme Finntriathlon Levi on tapahtuma, joka vie juuri Sinut äärirajoille!