Uncategorized

Junioritiimin kausi, osa 2

Reetta:

Kisakausi oli aika rikkoinen ja kesä itsessään muutenkin raskas. Triathlonkisat eivät oikein onnistuneet, mutta innostuin kovasti swimrunista ja swimrun kisoissa aion kyllä ensi vuonnakin käydä.
Sportyfeel-patukat sekä juomat auttoivat palautumaan hyvin kisasuorituksista sekä treeneistä. Geelit antoivat lisäenergiaa suorituksissa. Hyviä sekä hyvin toimivia tuotteita kaikki! Kiitos, että sain olla mukana tiimissä. Tiimistä oli suuri apu harjoitteluun että varusteisiin.
Rita:
Sportyfeel-tuotteet ovat olleet mukana arjessani joka päivä. Pyrin saamaan mahdollisimman hyvän ja nopean palautumisen treenin jälkeen ja se onnistuu  saamillani tuotteilla, etenkin palautusjuomat ovat olleet ykkösjuttu! Treeneihin otan mukaan aina juomista ja laitan veden sekaan sportsdrink maximum endurance jauhetta. Proteiinipatukat ovat helppoja eväitä kouluun ja harjoituksen jälkeen. Sportyfeel-tuotteet ovat toimivia, mutta ennen kaikkea hyvän makuisia! Merkki onkin tuttu jo aikaisemmilta vuosilta.
Olivia:

Sportyfeel -tuotteet ovat mukana harjoittelussani viikoittain. Käytän eri tuotteita eri harjoituksissa, riippuen harjoituksen tehosta ja kestosta.

Pk -lenkeillä urheilujuoma on ollut kovassa käytössä. Sportyfeelin juomajauhe veteen sekoitettuna on ehkä tavallisin energianlähteeni kesken harjoituksen. Uintitreeneissä käytän lähes aina lähinnä juomajauhetta sekoitettuna veteen. Pitkäkestoisilla pk -lenkeillä geelit ovat olleet myös harjoittelussa mukana, ja antavat hyvin energiaa jatkaa harjoittelua hyvällä temmolla. Ilman hiilarigeelejä näläntunne on usein yllättänyt liian aikaisin, ja vaikuttaa tällöin treenin kulkuun.

Salitreeneissä tykkään käyttää eniten Sportyfeel -geelejä. Otan yleensä ennen treeniä yhden geelin ja sen aikana 1-2 tarpeen mukaan. Kovien ja pitkäkestoisten harjoitusten jälkeen palautusjuomat ovat olleet suosikkejani. Palautuminen lähtee nopeammin treenin päätyttyä käyntiin.

Pyörälenkeille tykkään aina ottaa urheilujuoman lisäksi mukaan proteiinipatukoita. Sportyfeel -proteiinipatukat ovat myös hyviä välipaloja kiireisen päivään, ja auttavat jaksamaan sen läpi. Energiaa saa hyvin ja vaivattomasti, ja pienestä patukasta saa nopeasti kylläisyyden tunteen. Kaikkien tuotteiden maut ovat myös erittäin hyviä ja omaan makuuni, mikä on tietenkin suuri plussa. Suosikkejani on orange-kiwi -geeli sekä suklaanmakuinen palautusjuoma.

Olli-Pekka:

Sportyfeelin tuotteet ovat auttaneet minua kesän harjoituksissa, kilpailuissa ja palautumisessa. Tuotteet ovat myös hyödyllisiä niin urheilijoille kuin harrastajille. Sportyfeelin tuotteita käytän treenissä, treenien jälkeen palautumisessa ja välipalana. Treeneissä käytän Sportyfeelin urheilujuomia ja geelejä, jotka auttaa jaksamaan. Treenien jälkeen palautusjuomia, jolloin palautuminen on nopeampaa. Välipalana Sportyfeel toimii mainiosti, koska proteenipatukoista saa hyvin energiaa ja ne ovat terveellisiä. Voisin suositella tuotteita kaikille.